Соларна козметика

Solarshop e ексклузивен представител на козметика за солариум MegaTan за територията на България.

Megatan е най-употребяваната соларна козметика в България. Професионалната козметика за солариум на MegaTan извоюва лидерски позиции, заради безспорните си качества и атрактивна цена. Като отличителен белег веднага се забелязва липсата на парабени и естествените олиа в състава си.

Двете марки които предлагаме гарантират оптимален тен и максимална грижа за кожата при използване на солариум и след това. При производството на продуктите са използвани само висококачествени съставки, като подбрани масла, отлични растителни екстракти и витамини. Само когато кожата Ви е оптимално снабдена с влага и нужните хранителни вещества, тя е в състояние бързо да изгражда наситен тен и да го задържи.КОЗМЕТИКА ЗА СОЛАРИУМ - ОНЛАЙН МАГАЗИН


Tanning booster lotion +Bronzer Соларна козметика под формата на лосион подходяща, както преди процедура в солариум, така и след. Mощен ускорител за тен и същевременно, защитаващ кожата Ви при облъчването с UV лъчи. Вие получавате достатъчно количество натурални съставки от Витамин Е, екстракт от Алое, Бизаболол, масло от ший, какаово, кокосово и бадемово масло, които са всепризнати лидери в грижата за кожата. Без парабени.

Ultra bronzing lotion Fruit + BRONZER
Лосион подходящ преди процедура в солариум. Ускорява добиването на тен и защитава кожата ви. Бронзантите захарна тръстика и еритрулоза заедно с фибриларните белтъци подпомагат синтеза на пигмента Меланин. Благодарение на което повърхностният слой на кожата потъмнява равномерно. След около 4 часа процесът на потъмняване завършва. Кожата придобива наситен тъмен тен, който се запазва до една седмица. Вие получавате паралелно и достатъчно количество натурални съставки от Витамин Е, екстракт от Алое, Бизаболол, масло от ший, какаово, кокосово и бадемово масло, които са всепризнати лидери в грижата за кожата. Без парабени.